BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor72 yaşında halen başkan!----

72 yaşında halen başkan!

72 yaşında halen başkan!
06 Nisan 2013 - 11:16 www.finansgundem.com

Galatasaray için kritik ay... Başkan Aysal kulüpteki geleceğini belirleyecek

Sarı-kırmızılıların 72 yaşındaki başkanı Ünal Aysal koltuğu bırakıp bırakmama konusunda son kararını veremedi…İki ihtimal var:
1- Mayıs’ta olağanüstü kongreye gidip 3 sene daha başkanlık yapmak…
2- Başkanlığa devam edip seneye görev süresi bitince koltuktan ayrılmak
Aslan’da son günlerde gündem daha çok Şampiyonlar Ligi üzerinde odaklanmıştı. “Schalke zaferi, Real Madrid maçı” derken yönetim kademesinde gelişen olaylar geri planda kalmıştı. Ancak bir süredir kulislerde dolaşan, G.Saray camiasının pek de gerçekleşmesini istemediği ihtimal iyice su yüzüne çıktı. Ne mi o ihtimal? Başkan Ünal Aysal seneye görevinden ayrılabilir!
İLK GÜNLERDE ÇOK SEVMİŞTİ
70 yaşında oturduğu G.Saray başkanlık koltuğunu çok seven Aysal “Bana büyük heyecan kattı” yorumuyla memnuniyetini dile getirmişti. Ancak son dönemde borsa olayı ve yaşı gereği sakin düşünme ihtiyacı hisseden Ünal Aysal kendisine 1 aylık süre verdi. Aysal, nisan ayı boyunca iki ihtimal üzerine kafa yoracak. G.Saray’ın patronu “Buraya kadar” derse kulübü yarı yolda bırakmayacak, gelecek sene görev süresi bitince ‘sivil’ hayatına geri dönecek. Başkan Aysal’ın diğer ihtimali ise 3 yıl daha koltukta oturmak. Bu seçenekte ise Aysal, mayıs ayında kulübü olağanüstü seçimli genel kurula götürecek ve 2017’ye kadar kongre üyelerinden oy isteyecek.
ÜZERİNDEKİ BASKI BÜYÜK
Ünal Aysal’ın bu düşüncesini bilen yakın çevresi ise başkana şimdiden baskı yapmaya başladı. G.Saray’ın duayenleri ‘çok başarılı’ buldukları Aysal’ın görevden ayrılmasına kesin bir dille karşı çıkıyor. Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz, oluşturduğu yapıyla Aysal’ın başarıların altını çizen bu grup “Geldiğinden beri bir şampiyonluk gördük, Süper Kupa’yı kazandık. Bu sezon lideriz ve Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final yaptık. Amatör branşlar da ayağa kalktı. Bu aşamada bırakman olmaz” diyerek başkanı tek seçeneğe zorluyor.
Aysal ailesiyle de görüşerek son kararını nisan sonuna doğru verecek. Ancak genel görüş, Aysal’ın mayısta kulübü seçime götürerek G.Saray’a 3 yıl daha hizmet edeceği yönünde.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)