BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem660 bin TL'lik borcunu üç ton madeni parayla ödedi----

660 bin TL'lik borcunu üç ton madeni parayla ödedi

660 bin TL'lik borcunu üç ton madeni parayla ödedi
24 Ekim 2023 - 17:11 www.finansgundem.com

Colorado merkezli JMF Enterprises isimli şirket, borçlu olduğu Fired Up Fabrication LLC şirketine yapacağı ödemeyi binlerce madeni para olarak gerçekleştirdi.

ABD'nin Colorado eyaletinde JMF Enterprises isimli şirketin, Fired Up Fabrication LLC şirketine olan 660 bin TL'lik (23.500 dolar) borcunu üç ton madeni parayla ödemesiyle şaşkınlık yarattı.

Yaklaşık altı hafta önce madeni paralar, bir kamyonla 2x3x4’lük bir kutu içinde Fired Up Fabrications’ın avukatı Danielle Beem’in ofisine teslim edildi.

Beem yerel CBS istasyonuna, “Müşterilerimin bunu kabul etmesi gerektiğini ama bunun büyük bir zaman kaybı ve büyük bir ayıp olduğunu düşündüm.” dedi.

Sözcü'de yer alan habere göre avukat, sürücünün kendisine “içinin dağınık madeni paralarla dolu olduğunu” ve taşımak için bir forklift gerektiğini söylediğini söyledi.

JMF daha önce bir kaynak şirketi olan Fired Up’ı bir apartman inşaatında taşeron olarak işe almıştı ancak daha önce açılan bir davaya göre iş tamamlandığında işletmeye tam ödemesini yapmamıştı.

Temmuz ayında iki taraf arabuluculuğa gittiğinde JMF Enterprises taşeron firmaya 23.500 $ ödemeyi kabul etti ancak bu tutarın nasıl ödenmesi gerektiği konusunda hiçbir zaman net bir açıklama yapmadı.

JMF’nin hukuk ekibinin mahkeme belgelerinde madeni para ödemesine izin verilmesi gerektiğini savunduğu bildirildi.

Ünlü yatırımcı dünyanın en pahalı evini inşa edecek

 

Banka müdüründen milyonluk vurgun: İstenen ceza belli oldu!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)