BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem6 PKK'lı karakola girmeden yakalandı----

6 PKK'lı karakola girmeden yakalandı

6 PKK'lı karakola girmeden yakalandı
26 Temmuz 2015 - 07:46 www.finansgundem.com

İstanbul'da dağ kadrosu kıyafetli 6 PKK'lı karakola girmeden yakalandı

Esenyurt Merkez Karakolu'na tabanca, molotof kokteyli ve havai fişek rampalarıyla girmeye çalışan, üzerlerinde PKK'nın dağ kadrosunun giydiği kıyafetler bulunan 6 PKK'lı son anda yakalandı.



MİSİLLEME İDDİASI
 
Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi  ekipleri, Esenyurt'ta terör örgütünün gençlik yapılanması YDG/H üyesi olduğu  belirtilen bir grubun Irak'ın kuzeyindeki PKK kamplarına düzenlenen hava  saldırılarına misilleme amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğüne silahlı saldırı yapmak  istediği bilgisine ulaştı. 



Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, grubun bulunduğu evin  etrafında önlem aldı. Saldırı için akşam saatlerinde sokağa çıktığı öne sürülen 6  şüpheli düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Bazılarının üzerinde terör örgütünün dağ kadrosunun giydiği kıyafetler  bulunan şüphelilerin üst aramasında, 1 tabanca, çok sayıda mermi,  molotofkokteyli, havai fişek ve bir havai fişek rampası ele geçirildi. 
 
Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra  sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine  götürüldü. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)