BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin500 bin ruble maaşla yaptırım uzmanları aranıyor----

500 bin ruble maaşla yaptırım uzmanları aranıyor

500 bin ruble maaşla yaptırım uzmanları aranıyor
13 Kasım 2017 - 09:06 www.finansgundem.com

Rusya'da 'yatırım' değil, 500 bin ruble maaşla 'yaptırım' uzmanları aranıyor

ABD öncülüğünde Batılı ülkelerin Rusya'ya karşı uyguladığı yaptırımlar yeni bir uzmanlığa gün doğurdu: Yaptırım uzmanlığı. RBC'nın haberine göre, şirketlerin ekonomik yaptırım koşullarında iş yapabilmelerine yardımcı olan uzmanlar ayda 200 ile 500 bin ruble arası maaş alıyor. Gazete ayrıca Rusya'da yaptırımlar alanında uzman sayısının yeterli olmadığını yazıyor.

Bu uzmanlar genellikle üniversitelerin hukuk ya da finans bölümlerinden mezun olmuş ve İngilizceye hakim kişilerden seçiliyor.

Uzmanlardan beklenen işverenin çalışmak niyetinde olduğu firmaların yaptırımlar listesinde olup olmadığının tespiti, sözleşmelerin uluslar arası yasakların dikkate alınarak hazırlanması ve şirket içinde kullanılmak üzere "yaptırımlar konusunda dikkat edilecekler" listeleri oluşturulması.

Yatırım fonları, büyük bankalar ve yaptırımlardan zarar gören oligark şirketleri bu tip uzmanlara iş veriyor. Sberbank başta olmak üzere, pek çok Rus bankasının iş ilan sitelerinde yaptırım uzmanı aradığı görülüyor.(turkrus.com)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)