BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin'5 Kardeş' ara, 'Ulan İstanbul' veda----

'5 Kardeş' ara, 'Ulan İstanbul' veda

'5 Kardeş' ara, 'Ulan İstanbul' veda
17 Mart 2015 - 01:17 www.finansgundem.com

Kanal D'nin yayınını internetten sürdürdüğü dizisi Ulan İstanbul'un bu mecradaki macerası da kısa sürdü. Kanal D'deki '5 Kardeş' dizisine de ara verdi

Kanal D'nin sevilen iki dizisi için flaş gelişme... Ekranlardaki yayınını bir süre önce internete kaydıran Ulan İstanbul dizisi biterken, '5 Kardeş' dizisi de 5. bölümünde ara verdi.

Başrollerini Şebnem Bozoklu ile Uğur Polat'ın paylaştığı "Ulan İstanbul"un dijital mecradaki yayını bittiği iddiaları doğru çıktı. Şebnem Bozoklu "Küçük bir veda yazısı" başlığıyla haberi sosyal medyadan verdi.

'GERÇEĞİ YANSITMIYOR'

Kanal D'den internet sitesi üzerinden yayınlanmaya başlayan Ulan İstanbul dizisinin sona erdiği iddialarıyla ilgili geçen hafta bir açıklama gelmişti.

Açıklamada "Kanal D’nin, ekrandan internete geçen sevilen dizisi “Ulan İstanbul” ’un yayından kaldırıldığı yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Geçtiğimiz Pazartesi akşamı 36. bölümü ile izleyicisi ile buluşan dizinin 39.bölüme kadar olan yayınları hazır durumdadır. Projenin internet ve mobil uygulamalardaki yayınına devam ya da tamam kararı izleyicinin göstereceği ilgiye göre belirlenecektir. Ulan İstanbul 37. bölümü ile 9 Mart Pazartesi akşamı Kanal D.com.tr ve Kanal D mobil uygulamalarında yayında olacaktır." denilmişti.

HABERİ ŞEBNEM BOZOKLU VERDİ

Bununla birlikte dizinin başrol oyuncularından Şebnem Bozoklu dizinin bittiğine yönelik bir iletiyi sosyal medya üzerinden paylaştı:

"Tam 39 bölüm boyunca destek olan, beğenen, izleyen, eleştiren, bağrına basan sevircimize çok teşekkür ederiz.
Ulan İstanbuL'u bir senelik yolculuğunda hiç bırakmadınız. kendi adıma bayıldığın ve her zaman güzel hatırlayacağım bir iş oldu Ulan İstanbul.

Yapımcımız Ayşe Durmaz, uygulayıcı yapımcımız Ayşıl Tay, yönetmenimiz Murat Onbul, ikinci yönetmenimiz Şevki Es, görüntü yönetmenimiz Serdar Ünlütürk, sanat yönetmenimiz Murat Güney, tüm oyuncu ve teknik, artistik ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Sizlerle çalışmak harikaydı. Ve tekrar şahane seyircilerimiz; kusurumuz olduysa affola... Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim. Saygı ve sevgiyle..."



Beş Kardeş dizisi 5. bölümde ara verdi!

Kanal D'nin geçtiğimiz ay yayın hayatına başlayan ve kadrosuyla dikkat çeken dizisi 'Beş Kardeş'te ilginç bir gelişme yaşandı.

5. bölümüyle ekranlara gelen dizi, 'Haziran'da buluşmak üzere...' mesajıyla sona erdi.



Reytinglerde bekleneni bir türlü alamayan dizinin yaz döneminde tekrar başlayacağı öğrenildi.

Onur Ünlü'nün yönetmenliğini yaptığı Beş Kardeş dizisi Serkan Keskin, Fatih Artman, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak ve Melisa Sözen gibi oyuncularla dikkat çekiyordu...

DİZİNİN HAYRANLARI İSYAN ETTİ

Çektiği başarılı filmlerin ardından 'Leyla ile Mecnun' ve 'Ben de Özledim' dizileriyle Türkiye'ye kendisini tanıtan Onur Ünlü'nün son projesi olan 'Beş Kardeş'in ara vermesi çok sayıda Twitter kullanıcısını isyan ettirdi.

İşte Twitter'da yazılanlardan bazıları:

-Ekranda o kadar samimiyetsiz dizi varken Beş Kardeş ara veriyor. Biraz gereksiz bence

-Yine kursağımızda kaldı be hafız

-Ulan çok sevdik diye mi gitti yine be!

-Ne demek Haziran ya!

-Beş Kardeş Haziran'da devam edecekmiş. Yine eksik kaldık.

-Beş Kardeş yeni bölümleriyle Haziran'da mı??? Kırk yılın başı bir yerli dizi sevmiştik, o da patlayan diziler furyasına katıldı.

-Beş Kardeş'in yeni bölümü için 1 hafta beklemek zor gelirken hazirana kadar nasıl beklerim ben şimdi be

-Beş Kardeş yeni bölümleriyle haziranda devam edecek.. Çok hüzünlendim.

-Bize yine beklemek düştü!
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)