BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem4 milyon hane yararlanacak: Başvurular 27 Haziran'da----

4 milyon hane yararlanacak: Başvurular 27 Haziran'da

4 milyon hane yararlanacak: Başvurular 27 Haziran'da
24 Haziran 2022 - 20:40 www.finansgundem.com

4 milyon hanenin yararlanacağı Aile Desteği Programı başvuruları 27 Haziran'da başlıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan ve 4 milyon hanenin yararlanacağı Aile Desteği Programı'na başvuruların 27 Haziran'da başlayacağını aktardı. Bakan Yanık paketin toplam maliyetinin 15 milyar lira olduğunu ve şu ana kadarki en büyük sosyal yardım olacağını söyledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, NTV canlı yayınında ihtiyaç sahibi aileler için yapılan yardımlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Yanık, doğal gaz desteği, anaokulu desteği ve Türkiye Aile Desteği Programı hakkında bilgiler verdi.

''2021 YILINDA 97,8 MİLYAR LİRA YARDIM YAPILDI''

Türkiye Aile Desteği Programı hakkında konuşan Bakan Yanık, "2021'de 97,8 milyar lira yardım yapıldı. Sosyal yardımların daha geniş alana ulaşması amaçlanıyor. Türkiye Aile Desteği Programı'ndan yılda 4 milyon hanenin yararlanmasını hedefliyoruz. Bunun başvurularını da 27 Haziran'da almaya başlayacağız. Türkiye Aile Destek Programı, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan 15 milyar TL'lik paket. Şu ana kadarki en büyük sosyal yardım programı olacak" ifadelerini kullandı.

DOĞAL GAZ DESTEĞİ

Bakan Yanık ihtiyaç sahibi ailelere yapılan doğal gaz desteği için de "Yardımlarımız 450-1.150 lira arasında değişiyor." dedi.

ANAOKULLARI DESTEĞİ

Sosyal yardıma muhtaç olan ailelerin, çocuklarını anaokulu ya da kreşe giderken maddi açıdan zorlandıklarını tespit ettiklerini söyleyen Bakan Yanık, "Anaokulu desteğimiz eğitime ulaşımı kolaylaştıracak. Ailelerimizin yapacakları tek şey, çocuklarını okula kaydettirmek olacak. Hane hane ziyaretlerimizi yaparak, ihtiyacı olanlara psikososyal destekler veriyoruz. Yangın bölgesinde de ihtiyacı olanlara ulaşıyoruz'' şeklinde konuştu.

Bakan Yanık: Marmaris'teki vatandaşlarımız için 200 bin TL aktardık

 

Bakan Derya Yanık: Yeni düzenlemeler geliyor

 

Bakan Derya Yanık: Aşevlerine 133 milyon lira kaynak tahsis edildi

 

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.25 Haziran 2022 17:42

    ÖNCELİKLE DÜŞÜK GELİRLİLERE BELEDİYELER KEFİL ŞARTI ARAMADAN SOSYAL KONUT KİRAYA VERMELİDİR SOSYAL KONUT KİRAYA VERMEYEN BELEDİYELER BARINACAKLARI/EŞYALARINI KOYACAKLARI YER GÖSTERMELİDİR

  • Ebubekir Akman 25 Haziran 2022 00:51

    Erken seçim olsun diyen herkese hangi parti hangi gerekçe sebebiyle olursa olsun? Bir genel seçimin maliyetinin ne olduğunu bile bile hala istiyorsa bilsinlerki vatan hainidirler tabi artık istedikleri gibi kaş göz işaretiyle darbe yapacak 175 millet vekili ile iktidar ortağı olan erbakan ve çiller ortaklığı refah yol iktidarını 10 ay iktidardaki Hemde 80 yil cumhuriyet tarihinde ilk defa denk bütçeyi başarı ile yönetenleri indirip yerine 75 millet vekili sandalye sayisı olan sosyal demokrat partisini yani ecevit,e iktidarı teslim ettiler.sonrası herkesçe mağlum tabi onlar ceplerine girecek parayı ve memleketi düşmanlara peşkeş çekip diş güçlerin kuklası olarak memleketi yönetmek RABBİM o günleri bir daha bu aziz millete yaşatmasın inşallah AMİN...

  • ucello24 Haziran 2022 21:41

    seçim kokusu alıorum))