BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem320 vekil birden dava açacak!----

320 vekil birden dava açacak!

320 vekil birden dava açacak!
24 Ocak 2014 - 22:10 www.finansgundem.com

​AK Parti Grup Başkanvekili Belma Satır, kendilerine “hırsız” diyen bütün muhalefet milletvekillerine dava açacaklarını söyledi

TBMM Genel Kurulu’nun dünkü görüşmelerine “hırsız” sözleri damgasını vurdu. Son bir haftadır muhalefet milletvekillerinin kendilerine fon halinde sürekli “hırsız var”, “hırsız geliyor”, “hırsızlar” gibi ifadeler kullandıklarını belirten Satır, tüm Ak Parti milletvekilleri olarak tek tek kişiler hakkında dava açacaklarını kaydetti. Satır, Genel Kurul’da yaptığı konuşmada şunları söyledi:

SIRÇA KÖŞKTEN GELMEDİK
“Şunu bilmenizi isteriz ki gerek bireysel olarak açacağımız davalarda gerek grup olarak ortak hareketle, bu tip ifadelerde bulunan değerli milletvekillerine, grup başkanvekilleriyle gerek hukuki zeminde gerek siyasi alanda halkımıza şikâyet ederek mücadele edeceğiz. Bizler buraya sırça köşklerden gelen milletvekilleri değiliz. Hepimiz dişimizle tırnağımızla çalışarak emeğimizle buraya geldik. Ne onurumuzu size yediririz, ne ezdiririz, ne grubumuzu size ezdiririz.

BİZ HIRSIZA HIRSIZ DEDİK
CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce de Satır’ın sözlerine şu yanıtı verdi:

“Yatak odasında kasalar çıkmış, ayakkabı kutusunda dolarlar çıkmış. Bir telaş içindesiniz. Kaba kuvvetle bunu kapatmak istiyorsunuz. Bir düşünceyi, yolsuzluğu, rüşveti, hukuksuzluğu yumrukla kapatamazsınız. İnsanlar bunu anlatacak, bunu söyleyecek. Biz susmayacağız, bunu anlatacağız. Kanunlar yaparak kendinizi sağlama alacağınızı düşünmeyin. Biz hepinize, size ‘hırsız’ demedik, biz hırsıza ‘hırsız’ dedik, biz hırsıza ‘hırsız’ dedik.”

BOĞAZIMDAN HARAM GEÇMEDİ
Satır, gazetecilerle sohbetinde ise “Hepimizi zan altında bırakıyorlar. Babam memur çocuğu, boğazımdan tek haram lokma geçmedi. Hala kredi kartı ödeyemeyen arkadaşlarımız var. Bundan sonra bize hırsız diyen herkesle ilgili birer birer dava açacağız” tepkisini gösterdi.
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • .halk25 Ocak 2014 11:05

    ben vatandaşım, kişisel olaylarını bilmem, kişisel hakaret var ise, tabikide kendılerı mahkemede çözer. ama devletin parası-pulu ve işleyişi hakkında bir durum var ise, bir beyan üzerinede gitmesi gereken bu milletin maaş verdiği resmi yargı organıdır. tabikide milletin menfaatini savunacaktır. siyasiler o alandan ellerini çekip, kendi yetki alanlarında kalmalılar..

  • davası olmaz25 Ocak 2014 08:07

    davası olmaz

  • hırsız25 Ocak 2014 07:29

    şahsi olarak mecliste kişilere karşı hırsız ifadesinin kullanıması yanlış. ama iktidar da soruşturmayı engelleyerek o adamların eline koz vermiştir. maalesef.

  • fırat25 Ocak 2014 02:06

    dolar 2.40 olmuş utanmadan hala ahkam kesiyorlar önce şu başkanınızdan kurtulun milleti uçuruma sürüklüyor tabi içinde sizlerde varsınız o tatlı maaşları alamıycaksınız uyanın artık.

  • as. ma25 Ocak 2014 00:31

    Adamlar gördüklerini söylemiş. Biz safız ya size inandık.

  • islam24 Ocak 2014 23:27

    Ayda 50 milyar odemeye kalkarsam kredi kartıyla yetmez doğrudur

  • alp24 Ocak 2014 22:52

    asıl hırsız o muhalefet.hani bir söz vardırya ARSIZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRIRMIŞ.ha bunların ki öyle birşey.

  • dx24 Ocak 2014 22:33

    Güldürme beni,kredi kartını ödeyemiyormuş.2 0 bin lira alıp borcunu ödeyemiyosan.800 tl alan asgari ücretli taş mı yesin?

  • can vatanım24 Ocak 2014 22:24

    helal be dedilsiz iftira dedikodu ile konuşanlardan herkes hakkını arasın ak kara cıksın meydana

  • Atasözü24 Ocak 2014 22:15

    Yarası olan gocunur.