BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor'3 Temmuz süreciyle hiçbir ilgimiz yok'----

'3 Temmuz süreciyle hiçbir ilgimiz yok'

'3 Temmuz süreciyle hiçbir ilgimiz yok'
11 Haziran 2013 - 08:36 www.finansgundem.com

Beşiktaş başkan adayı Adalı, UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmesiyle ilgili olarak, "3 Temmuz süreciyle hiçbir ilgimiz yok" dedi

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkan adayı Serdar Adalı, UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmesiyle ilgili olarak, "3 Temmuz süreciyle hiçbir ilgimiz yok. Bu, Beşiktaş camiası üzerine oynanan oyanların devamadır. Ben ve ekibim yolumuza durmadan devam edeceğiz" dedi.
16 Haziran'da yapılacak olan kongre öncesi İzmir Grand Swiss Otel'de kongre üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya gelen Serdar Adalı, bir konuşma yaptı. Adalı, "Bu seçim sadece 3 yıllık bir başkanlık seçimi değil bundan sonra Beşiktaşımızın vizyonunu, geleceğini etkileyecek bir seçimdir. Bu önemli seçimden dolayı tüm Beşiktaş camiası olarak oy kullanacak herkesi kongreye davet ediyorum" diye konuştu.
UEFA'NIN DİSİPLİNE SEVK KARARI
Konuşmasında UEFA tarafından disiplin kuruluna sevk edilmesine de değinen Adalı şunları söyledi "Bugün bana daha önceden kulüp tarafından bilgisi verilmesi gereken önemli bir bilgiyi basından öğrendim. Ardından hukuk ekibimizin ulaştığı tüm bilgilerle ilk değerlendirmemizi yaptık. 3 Temmuz'da söylediğim gibi ne benim, ne Beşiktaşımızın bu süreçle hiçbir ilgisi yoktur. Beşiktaş camiası üzerine oynanan oyunların devamından biridir. Bu haksız gündem beni, ekibimi ve büyük Beşiktaş camiasını asla yıldıramaz, yıldıramayacak. Çünkü Beşiktaşlıya dönüp kaçmak değil, dik durup güçlü durmak yakışır."
Adalı, daha sonra akşam yemeğine katılan kongre üyelerine yönetim kurulu listesindeki isimleri tanıttı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)