BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem26 yaşında milletvekili oldu----

26 yaşında milletvekili oldu

26 yaşında milletvekili oldu
08 Haziran 2015 - 14:31 www.finansgundem.com

AK Parti'nin en genç kadın milletvekili 26 yaşındaki Fatma Gaye Güler oldu

AK Parti 3, MHP 1, CHP 1 olmak üzere TBMM’ye 5 milletvekilinin seçildiği Tokat’ta, 3. sıradan milletvekili adayı olarak gösterilen Fatma Gaye Güler, Türkiye’nin en genç kadın milletvekili oldu. Gençler olarak siyasetin içinde var olan kişiler olduklarını ve Türkiye’nin genç nüfusu ile övünen ve artısı olan bir ülke olduğunu vurgulayan Güler, partisinin gençlere önem verdiğini söyledi.

FATMA GAYE GÜLER’İN ÖZ GEÇMİŞİ

Tokat'ın Niksar ilçesinde 1988 Ekim ayı doğumlu olan Fatma Gaye Güler, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu. İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümü'nde öğrenciliği halen devam eden Güler, siyasi hayatına 2009 yılında Ankara İl Gençlik Kolları Üniversiteler Birimi'nde başladı. 2012-2014 yılları arasında AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Halkla İlişkiler ve Seçim İşleri Birimlerinde görev alan Güler, çeşitli sivil toplum kuruluşlarına da üye.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)