BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem26 ilin emniyet müdürü merkeze çekildi----

26 ilin emniyet müdürü merkeze çekildi

26 ilin emniyet müdürü merkeze çekildi
02 Ağustos 2023 - 02:52 www.finansgundem.com

Emniyet müdürleri kararnamesi Resmi Gazete’de yayınlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararıyla 52 ilin emniyet müdürü değişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle, emniyet teşkilatında görev değişimi yapıldı. 52 ilin emniyet müdürü değişti, 26 ilin emniyet müdürü de merkeze çekildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğüne Konya Emniyet Müdürü Engin Dinç atandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü görevine Elazığ Emniyet Müdürü Celal Sel getirildi.

Doktor Sabit Akın Zaimoğlu ise Bursa Emniyet Müdürü oldu.

Gaziantep'e Celal Özcan, Konya'ya Mahmut Karabulut, Samsun'a Ahmet Arıbaş, Kocaeli'ye Faruk Karaduman il emniyet müdürü olarak atandı.

Cumhurbaşkanı kararıyla, 31 Polis Başmüfettişi il emniyet müdürlüğüne getirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanı Mahmut Çorumlu, Samsun Emniyet Müdürü Ömer Urhal ile Polis Başmüfettişi Selami Yıldız ve Caner Tayfur da Emniyet Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Aralarında Ankara, Bursa, İzmir, Edirne, Erzurum ve Şanlıurfa'nın da bulunduğu 26 ilin emniyet müdürü ise Emniyet Genel Müdürlüğü emrine verildi.

Bakan Yerlikaya'dan atama açıklaması

Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı başkanlık ve daire başkanlıklarına yapılan atamaların tam listesini açıkladı.

Bakan Yerlikaya, "Yeni görevlerine atanan mesai arkadaşlarıma başarılar dilerim. Ülkemizin huzur ve güvenliği önceliğimizdir. Emniyet teşkilatımızın her kademesindeki arkadaşlarımızla canla başla çalışmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Yerlikaya'nın paylaşımına göre, Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanı, İzmir Polis Moral Eğitim Merkezi Müdür Vekili Süleyman Karadeniz Özel Harekat Başkanı, Polis Başmüfettişi Resul Kabataş İstihbarat Başkan Vekili, Strateji Geliştirme Daire Başkan Vekili Tolga Yılmaz Asayiş Daire Başkanı, Polis Başmüfettişi Asım Dursun Belge Yönetimi ve Koordinasyon Daire Başkanı, Polis Başmüfettişi Mehmet Çatal Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Daire Başkanı, Polis Başmüfettişi Mustafa Serkan Sabanca Dış İlişkiler Daire Başkanı, Kırıkkale Emniyet Müdürü Fahri Bulut Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanı, Özel Güvenlik Denetleme Başkan Yardımcısı Maksut Yüksek Güvenlik Daire Başkanı, Polis Başmüfettişi Tamer Taş Koruma Daire Başkanı, Polis Başmüfettişi Tuncay Ankara Kriminal Daire Başkanı, Polis Başmüfettişi Asım Bulat Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanı, Polis Başmüfettişi Seylan Demir Strateji Geliştirme Daire Başkanı, Özel Güvenlik Denetleme Başkan Yardımcısı Ergün Dağıstanlı Terörle Mücadele Daire Başkanı oldu.

20 üniversiteye rektör ataması

 

HSK'dan 1042 adli yargı hakimi ve 60 idari yargı hakimi ataması

 

Merkez Bankası'na kritik atamalar

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)