BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin236 milyon TL’ye satılık fantastik ev----

236 milyon TL’ye satılık fantastik ev

236 milyon TL’ye satılık fantastik ev
19 Haziran 2023 - 15:28 www.finansgundem.com

Disney tatil beldesinin içinde yer alan tek yerleşim bölgesi olan ve 299 evden oluşan Golden Oak'da bir ev, yakın zamanda yaklaşık 236 milyon TL’ye (10 milyon dolar) satıldı.

2011’de açılan ve 299 evden oluşan bir yerleşim bölgesi olan Golden Oak, ABD’deki Disney tatil beldesinin içinde yer alan tek yerleşim bölgesi olarak varlığını sürdürüyor.

Disney’in tasarım ekibi Imagineers, hepsinde benzer kemerler ve yuvarlak oluklar bulunan tematik evlerin tasarlanmasına yardımcı olurken bazı hayranlar da evlerini bir sonraki seviyeye taşıdı.

Örneğin Bacardi varisi Hilda Bacardi’nin Disney teması sevenler için anlamlı gelecek üç odası var: “Star Wars” temalı bir tiyatro odası ve “Karlar Ülkesi” ile “Kayıp Balık Nemo” temalı yatak odaları.

Öyle ki, takıntılı aileler, bazı odaların sadece Disney temalı olmadığı özel Florida topluluğundaki mülkleri almak için 20 milyon dolara kadar para ödüyor.

Sözcü'de yer alan habere göre, Bacardi’nin deniz altı tarzındaki yatak odasında, “Kayıp Balık Nemo”ya ve onun devamı niteliğindeki Finding Dory’ye bir saygı duruşu mevcut. Cana yakın büyük beyaz köpekbalığı Bruce’un 3 boyutlu bir kopyası, 3 boyutlu bir Hank ile bir resifin üzerinde bir rıhtım gibi görünecek şekilde tasarlanmış ranzaların karşısındaki duvarda beliriyor. Derinlerde gizlenen ahtapot da karyolanın etrafına sarılmış dokunaçlarda kendini belli ediyor.

“Karlar Ülkesi” yatak odasında da buz saçan bir karyola bulunur ve Elsa, Ana, Olaf, Kristoff ve Kristoff’un güvenilir ren geyiği Sven’in 3 boyutlu tasvirleri odanın etrafına yerleştirilmiştir.

Topluluk içindeki bir ev, yakın zamanda yaklaşık 236 milyon TL’ye (10 milyon dolar) satıldı. Ortalama olarak, sakinler aidatlarında yılda 30.000 dolara kadar ödeme yapıyor.

Korkuyla yaşayan zenginler kesenin ağzını açtı: Lüks sığınak!

 

O adalara yerleşenlere 2 milyon TL ödenecek

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.19 Haziran 2023 16:11

    BELEDİYELERİMİZ TARAFINDAN BENZER EVLER ÜLKEMİZDE DE YAPILMALI ASGARİ ÜCRETLİLERE ASGARİ ÜCRETİN %15 İ FİYATLA KEFİL ŞARTI ARANMADAN SÜRESİZ KİRALANMALIDIR