BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa2014 hisse ve emtiayı neler bekliyor?----

2014 hisse ve emtiayı neler bekliyor?

2014 hisse ve emtiayı neler bekliyor?
16 Aralık 2013 - 09:49 www.finansgundem.com

Altın ve gümüşün darbe yemesiyle bu yıl emtialar hisselerin gerisinde kaldı. 2014 yılının hisseler ile emtialar için savaş alanı olması bekleniyor

ABD hisselerinin emtiaların oldukça üzerinde bir performans göstermesinin ardından yeni yılda emtiaların üç yılın ardından yatırımcıları geri kazanabileceğine dikkat çekiliyor.
 
MarketWatch'da yer alan haberde, Price Futures Group Kıdemli Stratejisti Phil Flynn, 2013 yılından 2014'e geçerken piyasalardaki en büyük hikayenin varlık sınıfı olarak emtiaların hisseler karşısında olmasını gösterdi.
 
EMTİALAR HIZLANACAK

Emtialarda eksik yatırımın sonuçları olduğuna dikkat çeken Flynn, düşük fiyatların, talebi karşılamak için yatırım olmadığı anlamına gelebileceğini ifade etti.
 
Flynn, gelecek yıl emtialar ile hisselerin büyük hareketlere hazırlandığını dile getirdi.
 
DAHA AZ YATIRIM OLACAK

Dünyada 120 milyar dolar üzerinde varlık yöneten GAM Portföy Yöneticisi Arvin Soh, bu yıl bazı emtia fonlarının kapandığını bildirerek gelecek yıl bu durumun sürmesinin muhtemel olduğunu belirtti. Fakat bu durumu pozitif olarak nitelendiren Soh, daha az yatırımın olacağına dikkat çekti.
 
Emtialardaki seyrin volatil olabileceğini bildiren Soh, çıkışların rasyonel olarak beklenenden daha hızlı olabileceğini dile getirdi.
 
Soh, mevcut alanı terkedecek sermayenin daha iyi bir yatırım ortamını beraberinde getireceğini savundu.
 
DJ-UBS Emtia endeksi üç yıl art arda düşüş kaydederken S&P 500 endeksi son 10 yıldaki en büyük yıllık kazancını kaydetmeye hazırlanıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)