BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem200 IŞİD militanı öldürüldü----

200 IŞİD militanı öldürüldü

200 IŞİD militanı öldürüldü
08 Temmuz 2014 - 17:36 www.finansgundem.com

Kürt yetkililer, PKK'nın Suriye kolu olarak bilinen YPG'nin 200 IŞİD militanını öldürdüğünü duyurdu

Suriye'deki çatışmalar son dönemde Kürtlerin ocak ayında özerklik ilan ettiği Rojava bölgesinde yoğunlaşıyor. Suriye'nin kuzeyindeki bölgede son olarak 200 IŞİD militanının öldürüldüğü haberi geldi.

IŞİD militanları Irak'taki ilerleyişinin ardından Suriye'ye yönelmiş, Şanlıurfa sınırındaki Kobani kentini hedef almaya başlamıştı. 

Kürt yetkililer IŞİD'in geçen hafta Kobani'nin batısına 10 tank ve zırhlı araçlarla saldırdığını, 130 Kürt öğrencinin de IŞİD tarafından rehin alındığını duyurmuştu.

Bölgede çatışmalar sürüyor. Kürt yetkililer, PKK'nın Suriye kolu olarak bilinen YPG'nin 200 IŞİD militanını öldürdüğünü duyurdu.

PYD Eş Başkanı Salih Müslim'den de konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Müslim, IŞİD'in Türkiye topraklarını kullanmadan bu saldırıları gerçekleştiremeyeceğini iddia etti, yaralanan militanların Türkiye'de tedavi gördüğünü öne sürdü. 

Müslim IŞİD'in Türkiye'de devlet içindeki bazı kurumlardan destek gördüğünü de söyledi. Türk yetkililerle bu konuda iletişim halinde olduklarını belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)