BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem2 yıl aradan sonra Rio Karnavalı coşkusu----

2 yıl aradan sonra Rio Karnavalı coşkusu

2 yıl aradan sonra Rio Karnavalı coşkusu
23 Nisan 2022 - 10:05 www.finansgundem.com

Brezilya'da Covid-19 pandemisi nedeniyle 2 yıldır gerçekleştirilemeyen "dünyanın en büyük sokak gösterisi" Rio Karnavalı, bu yıl geri döndü.

Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde her yıl düzenlenen ancak ülkede büyük can kaybına yol açan corona virüsü pandemisi nedeniyle 2 yıl ara veren ünlü Rio Karnavalı, dün büyük bir coşkuyla başladı.

Brezilya samba okullarının dansçıları ve müzisyenleri, seyircilerin coşkulu tezahüratlarıyla Rio de Janeiro’daki Sambadrome geçit alanında açılış töreni düzenledi. Kentin Belediye Başkanı Eduardo Paes, “Dünyadaki en büyük gösterinin geri döndüğünü gururla duyuruyorum” dedi.

Çok sayıda kişinin katıldığı Rio Karnavalı 30 Nisan’a kadar sürecek. Öte yandan bu yılki kutlamalarda büyük çaplı sokak partilerine izin verilmeyecek.

Brezilya, dünyada ABD’den sonra, Covid-19 pandemisi nedeniyle en çok ölümün yaşandığı ikinci ülke. Brezilya'da bugüne dek pandemi nedeniyle 660 binden fazla kişi hayatını kaybetti.

Rio Karnavalı nisana ertelendi

Rio Karnavalı’na ikinci yılda da Kovid engeli

Rio Karnavalı geçit törenine virüs engeli

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)