BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin2 milyon liraya 10 penguen----

2 milyon liraya 10 penguen

2 milyon liraya 10 penguen
05 Kasım 2016 - 15:47 www.finansgundem.com

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hayvanat bahçesi protesto edildi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hayvanat bahçesini protesto eden Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) üyeleri kendilerini demir kafes içerisine kilitledi. HAYTAP Başkanı Ahmet Kemal Şenpolat, "Önce hayvanat hapishanesi kuruyor, sonra da buraya tanesi 165 bin liradan 10 penguen siparişi veriyor. Dile kolay toplamda yaklaşık 2 milyon lira" diyerek belediyenin tavrına tepki gösterdi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Sazova Parkı’na kurulan hayvanat bahçesini protesto etmek isteyen HAYTAP üyeleri Üniversite Caddesi’ndeki Espark Alışveriş Merkezi önünde toplandı.

HAYTAP Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kemal Şenpolat’ın da katıldığı eylemde, hayvan severler, hayvanat bahçesini protesto etmek için kendilerini demir kafes içerisine kilitledi.

Ayrıca, alışveriş merkezine gelenler hayvanat bahçesi ile ilgili görüşlerini ’Hayvanat hapishanelerini neden istemiyoruz?’ yazılı sandıklara yazıp, attı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)