BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem18 yıl sonra bir ilk----

18 yıl sonra bir ilk

18 yıl sonra bir ilk
09 Haziran 2022 - 14:42 www.finansgundem.com

Putin’in telefon maratonu 18 yıl sonra ilk kez iptal edildi

Rus liderin 2004’ten beri düzenlediği ve vatandaşlarıyla direkt konuştuğu geleneksel ‘telefon maratonu’ bu yıl Ukrayna savaşına takıldı. 15-18 Haziran’da yapılması beklenen program ertelendi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, neredeyse 20 yıldır düzenlenen geleneksel telefon maratonu bu sene ertelendi. Vatandaşların günlük sorunları hakkında doğrudan Putin ile konuşmasını telefon maratonu programı 2004'ten bu yana ilk kez ertelendi.

Kremlin'in sözcüsü Dmitry Peskov yaptığı açıklamada, programın daha sonraki bir tarihte gerçekleşeceği konusunda gazetecilere güvence verdi.

TARİH KRİZİ!

Hükümet geçen hafta Putin'in maraton telefon görüşmesini 15-18 Haziran tarihleri arasında St. Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu sırasında düzenleyebileceğini duyurmuştu. Kremlin ise başka bir tarihte gerçekleşeceğini açıkladı.
Diğer yandan Putin'in Rusya Federal Meclisine hitabı da nisan ayında ertelenmiş, ne zaman gerçekleşeceği belirtilmemişti.

ABD istihbaratından Putin açıklaması: Suikasttan kurtuldu

 

Biden: Putin tüm Avrupa'yı NATO'laştırdı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)