BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor17 yaşındaki hakeme saldırdı, 73 maç ceza aldı!----

17 yaşındaki hakeme saldırdı, 73 maç ceza aldı!

17 yaşındaki hakeme saldırdı, 73 maç ceza aldı!
23 Şubat 2021 - 10:24 www.finansgundem.com

İspanya'da daha önceden görülmemiş bir olay yaşandı. 17 yaşındaki hakeme saldırıp hastanelik eden teknik direktöre 73 maç ceza verildi.

İspanya alt küme liglerinde mücadele eden Juventud Los Carmenes U17 takımının teknik direktörü Gonzalo Martin büyük bir skandala imza attı. Martin, kırmızı kart gördüğü maçın ardından soyunma odasına girip karşılaşmanın 17 yaşındaki hakemine saldırdı.

İspanya basınının haberine göre Gonzalo Martin, maç sonu büyük bir sinirle hakemlerin soyunma odasına girerken kendisine kırmızı kart gören hakeme şiddet uyguladı. Martin, kendisine engel olmayı çalışan yardımcı hakeme de saldırırken bunun cezası ağır oldu...

Disiplin Komitesi, Martin'e eşi benzeri olmayan bir ceza verirken İspanyol teknik direktör 73 maçtan men edildi.

Gonzalo Martin'e verilen cezalar ise şöyle açıklandı; Hakeme saldırmaya teşebbüsten 12 maç, tehdit edip şiddet uyguladığı için 20 maç, hakemi hastanelik etmesinden dolayı 40 maç.

Bu olay İspanya'da büyük yankı uyandırırken ülkede hakemlerin 'şiddet karşıtı' bir kampanya oluşturacakları açıklandı. Saldırıya uğrayan 17 yaşındaki hakemin tedavisi ise hastanede devam ediliyor.

En büyüğü 16 yaşında olan çocukların karşılaştığı maçta böylesine sert bir şiddet uygulanması İspanya'da oldukça eleştirilirken sosyal medyada da Gonzalo Martin'e karşı paylaşımlar geldi.

"Yüzyılın en iyi futbolcusu" ödülünü o kazandı

 

Futbol efsanesi Maradona yaşama veda etti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)