BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin150 yolculu uçak tekerleksiz iniş yaptı----

150 yolculu uçak tekerleksiz iniş yaptı

150 yolculu uçak tekerleksiz iniş yaptı
09 Mart 2016 - 10:29 www.finansgundem.com

İçinde yüzü aşkın yolcusu ile Boeing yolcu uçağı, Tyu-men'de kalkış sırasında iniş takımlarından birisinin tekerleğini kaybetti ve aynı havaalanına tekerleksiz indi

Rus İnterfax haber ajansına açıklamada bulunan havaalanı yetkilisi, "Uçak Roshchino (Tyumen) havaalanına güvenli bir şekilde acil iniş yaptı. Kimse yaralanmadı" dedi.

Roshchino havaalanından kalkan Boeing 737-400 tipi uçaktan sonra pistte uçağın sağ iniş takımın-dan kopan tekerlek bulundu. Uçağın tekerleğini hızlandığı anda kaybettiği tahmin ediliyor. İniş takımındaki tekerleği kaybeden uçak uçuşunu iptal ederek bir süre havada dolaşıp yakıtını tükettikten sonra kalktığı alana tekrar iniş yaptı.
Yamal havayolu şirketine ait uçakta 148 yolcu ve 7 mürettebat bulunduğu belirtildi.
Russianplanes.net verilerine göre uçak 1998 yılında yapıldı ve Aeroflot için bir süre uçtuktan sonra Yamal havayolları bu uçağı 2012'de leasing ile filosuna kattı.

BANGLADEŞ'TE AN-26 İÇİNDEKİ DÖRT RUS MÜRETTEBATI İLE DÜŞTÜ

Öte yandan Bangladeş kıyılarında An-26 tipi bir kargo uçağı düştü ve en az bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Yerel saat ile 09:30'da meydana gelen kazada uçak denize düştü ve uçakta bulunan dört kişinin Rus olduğu bildirildi. Uçağın Cox'un Bazar ve Jessore kentleri arasında karides taşınması için kullanıldığını belirten kaynak, düşen uçaktan iki kişinin yerel balıkçılar tarafından kurtarılıp hastaneye kaldırıldığını ancak birisinin tüm çabalara rağmen hayatını kaybettiği diğer kişinin ise durumunun kritik olduğunu söyledi. Diğer iki kişi için arama ve kurtarma çalışmaları ise devam ediyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)