Ana SayfaSporFatih Terim döneminde Milli Takım'da yaşanan krizler---

Fatih Terim döneminde Milli Takım'da yaşanan krizler

3 / 9
Fatih Terim döneminde Milli Takım'da yaşanan krizler
27 Temmuz 2017 - 08:50 www.finansgundem.com

1-Ömer Toprak-Gökhan Töre-Hakan Çalhanoğlu kavgası

Fatih Terim'in Milli Takım'daki üçüncü döneminde patlak veren ilk kriz, Ömer Toprak-Gökhan Töre ve Hakan Çalhanoğlu arasında geçmişte yaşanan "kız meselesi" nedeniyle çıktı.

İddiaya göre 15 Ekim 2013'te İstanbul'da Hollanda'yla oynanan ve 2-0 kaybedilen maç ardından, Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun kaldığı otel odasına arkadaşının silahıyla zorla giren Gökhan Töre, Toprak'a vurduktan sonra Çalhanoğlu'nun da ağzına silah dayadı.

Yanında bulunan arkadaşının çabalarıyla sakinleştirilen Töre, silahı arkadaşına vererek odadan çıktı. Bu olay Milli Takım yetkilileri tarafından 8 ay kadar gizlense de basına sızdı. Çalhanoğlu ve Toprak daha sonra davet edilseler dahi Töre'nin olduğu Milli Takıma gelmeyeceklerini açıkladı.

Olaydan bir buçuk sene kadar sonra basına konuşan Gökhan Töre, kimsenin ağzına silah dayamadığını ve yanındaki arkadaşında silah olduğunu bilmediğini söyledi. Hakan Çalhanoğlu'nun babası Hüseyin Çalhanoğlu ise Fatih Terim'in bu olayı bildiği halde çözüme kavuşturmak için herhangi bir girişimde bulunmadığını öne sürdü.

Bir süre ay-yıldızlı formayı giymeyen bu futbolcular, Milli Takım yetkililerinin araya girmesi sonucu milli takıma geri döndü.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğru27 Temmuz 2017 09:04

    milli takımda hiçbir başarısı olmayan insanın ,bu kadar yüceltilmesi ancak bizim ülkemize özgü...

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster