Ana SayfaGündemKoronavirüsün ortaya çıktığı Vuhan'da yaşananlar---

Koronavirüsün ortaya çıktığı Vuhan'da yaşananlar

3 / 3
Koronavirüsün ortaya çıktığı Vuhan'da yaşananlar
20 Şubat 2020 - 15:26 www.finansgundem.com

Ama kötü haberler bitmemişti. Doktor, teşhisi teyit edecek test olmadığı için 53 yaşındaki annesinin hasteneye yatırılamayacağını söyledi. Ocak sonunda, testler sadece sekiz hastanede yapılabiliyordu. 22 yaşındaki Da Chun, "Bu hastanelerden birindeki bir doktor, annemi hastaneye yatırma hakları olmadığını söyledi. Teyit edilmiş hastalara yatak veren yerel sağlık komisyonu. Yani doktorlar, teşhisi teyit etmek için test yapamıyor ve anneme bir yatak veremiyorlardı" diyor. Da Chun annesinin durumunda birçok kişinin olduunu söylüyor. WeChat sohbet uygulamasındaki bir grupta yer alan 200'den fazla üyeli grupta, insanlar benzer hikayelerini paylaştı. Erkek kardeşi, yatak olup olmadığını kontrol etmek için sıraya giriyordu. Kendisi de serum alabilmesi için annesiyle kliniğe gidiyordu. Ancak bu ziyaretler sırasında, test olamadan veya hastaneye yatamadan muayene odalarında ölen hastalar gördü:

"Cesetler sarılıyor ve cenaze levazımatçıları tarafından götürülüyordu. Bunların koronavirüs ölümü sayılıp sayılmadığını bilmiyorum."

Annesinin durumu kötüleşmeye devam etti. Kan öksürmeye başladı, idranrında da kan vardı. 29 Ocak'ta annesi nihayet hastaneye yatırıldı, ancak Da Chun annesinin herhangi bir tedavi görmediğini ve ilk günlerde hastanenin de yeterli malzemesi olmadığını söyledi. Ama annesinin iyileşeceği umudunu kaybetmiyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster