Ana SayfaYaşam-MagazinTürkiye’nin yıldız haritasından neler çıktı?---

Türkiye’nin yıldız haritasından neler çıktı?

1 / 15
Türkiye’nin yıldız haritasından neler çıktı?
11 Ekim 2017 - 10:05 www.finansgundem.com

Türkiye’nin ünlü holdinglerinde, ünlü otomotiv markalarında görev yapan, biraz sıkıntılı ve acı dolu kişisel hatıralarla geride bıraktığı 22 yıllık çalışma hayatının ardından, sağlıklı ve mutlu nasıl olabilirim sorularının cevaplarını astroloji eğitiminde bulan Hülya Nida Şahin, 2012 yılında Ruhsal Dönüşüm atölyesini kurdu.

Alanında uzman seviyesine gelmesine yardımcı olan önemli eğitimleri alarak yoluna Astroterapist ve Kişisel Gelişim uzmanı olarak devam eden Şahin, Almanya doğumlu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji (Endüstri Psikolojisi) Bölümü mezunu.

Hülya Nida Şahin aynı zamanda başta görmeyen ve az gören çocuklar olmak üzere engelli hayatlara verdiği büyük destekle de tanınıyor. Parıltı Görmeyen ve Az Gören Çocuklara Eğitim Destek Derneği’nin kurucusu. Hali hazırda engelli çocuk ve yaşlılar için kuracağı Renkli Dünyalar Yaşam Merkezi’nin hazırlıklarını yürütüyor. Engelli çocuk sahibi anne babalara psikolojik yardımda bulunuyor. Yurt içi ve yurt dışında sayısız seminere, eğitime katılan Hülya Nida Şahin, atölyesinde doktor ve eğitmen arkadaşıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Astrolojide usta bir isim olan Hülya Nida Şahin, gökyüzüne baktı, sene sonuna kadar Türkiye’nin ‘yıldız’ haritasını çıkardı. Türkiye’yi neler bekliyor sorusuna yanıtlar veren Şahin’e göre, Ekim ayı dikkat çekici. “Özellikle 14 Ekim’de şiddet ve huzursuzluk tırmanabilir… İçinde bulunduğumuz ayda ülkemize karşı açık veya gizli düşmanlıklar ortaya çıkabilir” diyor. İş dünyasına gönderdiği mesaja gelince; bulanık ve gerilimli akış, para piyasasını istikrarsız bir sürece sürükleyebilir.

Peki, yıldızlar, finansın aktörleri, iş dünyasının ‘koç’ları, ‘aslan’ları, ‘ikizler’i, ‘terazi’leri için neler söylüyor? Aşkı kimler yakalayacak? Kimler, bebeğini kucağına alacak? Yeni bir kariyer, yeni bir ev, yüksek kazanç hangi burçların olacak. Seyahatler, hedeflerinden şaşanlar…

İşte Astroterapist Hülya Nida Şahin’in gözünden 2017’nin finali…

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster