Ana SayfaGündemTürkiye'den 1 Mayıs manzaraları---

Türkiye'den 1 Mayıs manzaraları

1 / 9
Türkiye'den 1 Mayıs manzaraları
01 Mayıs 2015 - 16:19 www.finansgundem.com

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, tüm şehirlerde kutlanıyor. Türk-İş'in tercih ettiği Zonguldak’ta binlerce sendika üyesinin TIR Parkı kavşağından başlayan yürüyüşü Madenci Anıtı önünde sonlandırdı. Alanda 1 Mayıs kutlamaları başladı. İzmir'de işçiler Basmane Meydanı'nda toplandı, binlerce kişi Gündoğdu'ya yürüyüşe geçti. Ankara'daki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları, tarihi tren garından Sıhhiye Meydanı'na yürüyüşle başladı. İşte Türkiye genelindeki 1 Mayıs kutlamalarından satırbaşları:

Türk-İş’in 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü madenin ve emeğin başkenti olan Zonguldak’ta kutlama kararı almasının ardından hazırlıklarda sona gelindi. Sabah erken saatlerde TIR Parkı kavşağında buluşan çok sayıda sendika üyesi yürüyüşe geçerek Madenci Anıtı önüne geldi. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de kutlamalar çerçevesinde geniş güvenlik önlemlerini sürdürüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster