Ana SayfaSporRıdvan: Şampiyonluk ihtimali sıfır---

Rıdvan: Şampiyonluk ihtimali sıfır

14 / 14
Rıdvan: Şampiyonluk ihtimali sıfır
13 Ağustos 2017 - 08:33 www.finansgundem.com

"ALEX BU TAKIMDA OYNASAYDI VEREM OLURDU"

Beşiktaş da ligin ilk maçına çıkıyor. O da seyircisiz. Bu maçlarla ilgili sorunların çözümü için formülize edilmesi gerekiyor. Ligde önemli transferler yapılıyor. Giuliano iyi bir oyuncu deniliyor. Sorun çözücü bir isim geliyor. Soldado acaba buna karşılık verebilecek mi? Hep 3. bölge oyuncularıyla iş çözülmeye çalışılıyor. Ama topun sağlıklı şekilde öndeki oyunculara gelmesi lazım. Tolga-Atiba Beşiktaş’ta oynuyor… Mesela Alex şu takımda oynasa verem olur. Top gelmiyor der. Bu sezon, Fenerbahçe’nin risk sezonudur. Aykut Kocaman futbol adına doğru düşünüyor olabilir. Dediklerim de ters gelebilir. 

DEPLASMAN PERFORMANSI... 

Son 2 yılda Beşiktaş’ın aldığı deplasman performansıyla Fenerbahçe’nin puanlarını yan yana koysunlar. Neden şampiyon olunamadığı ortaya çıkar. Benim Mehmet Topal ya da Josef ile bir problemim yok. Bazı çizgileri iyi ayırt etmek lazım. Göztepe’ye maçtan önce 1 puan verseniz kabul ederdi. Formayı da beğenmedim. Evime 3’er tane aldım ama beğenmedim. Bu sene Fenerbahçe taraftarlarının işi kolay değil. Giuliano eğer problem çözebilirse rahatlatabilir. Ama deplasman performansını çok önemsiyorum. 

"DURAN TOPLARI İYİ KULLANMAN GEREK" 

Fenerbahçe’de duran top kullanan oyuncu çok az yakalanıyor. Fenerbahçe’de Kjaer hava topuna kötü mü çıkıyordu? Duran topu Hasan Ali kullandığında olmuyor. Oyunculuğundan bahsetmiyorum. Atıcın iyi olmalı. Bak şampiyon olan takımlara. Duran topları iyi kullanmak gerek. Bu arada 2-3 sene sonra Bulgar ligi gibi olacak mıyız? Kuşkuluyum. Mali açıdan çok açıldık. 

"30 YAŞIN ALTINDA OYUNCU GETİREMEZSİN" 

Kulüpler boğulmaya doğru gidiyor. Negredo kaç yaşında? Samuel Eto’o kaç yaşında? Gomis kaç yaşında? Vagner Love? Hepsi 30 yaş üstü. Alamazsınız. Çünkü deniz bitti. Türkiye’de Başakşehir’in en iyi yönetilen kulüplerden biri olduğunu düşünüyorum. Milli Takım ile ilgili de şöyle bir şey söyleyeyim; Mircea Lucescu gidiyor maçları izlemeye. Neyi izliyor? Gitme. Kimi izlemeye gidiyorsun? Milli Takım için maç izlemeye gidiyorsan gitme derim.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster