Ana SayfaSporRıdvan: Şampiyonluk ihtimali sıfır---

Rıdvan: Şampiyonluk ihtimali sıfır

13 / 14
Rıdvan: Şampiyonluk ihtimali sıfır
13 Ağustos 2017 - 08:33 www.finansgundem.com

"BU KADRO İLE ŞAMPİYONLUK İHTİMALİ SIFIR"

Bireysel hatalar olabilir. Herkes hata yapabilir. Şampiyonluğun mutlak istendiği bir ortam var. Şu takımla şampiyon olunur gibi bir şey olmaması lazım. Aatif yarın giderse kimse niye gitti demez. Alper gol de atsa olmayacak. Samed geleceği açık bir oyuncu. Düşünülen bir oyuncu. Bodrumspor onu istiyor. 2-2’den sonraki bölüm için söylüyorum. Samed, İsmail, Mehmet Topal, Josef, Aatıf, Alper ve Ahmethan'lı kadro ile şampiyonluk ihtimali sıfır. Bu kadronun şampiyon olma ihtimali sıfır. Oyuncuları dikkatli izleme şansımız oldu. Fenerbahçe’de hiç kimse Van Persie’nin oynayıp oynamayacağını bilmiyor. Soldado transferi önemli ama son durumunu bilmiyoruz. Fernandao da sıkıntılı. 

"BEŞİKTAŞ'IN KADROSU DAHA İYİ" 

Dirar Aykut Kocaman’ın istediği tarzda bir oyuncu. Beşiktaş’ta o bölgede Quaresma oynuyor. Atıyor, attırıyor. Şu kadrolar arasında bence Beşiktaş’ın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Galatasaray gizlice kadrosunu yeniledi. Fenerbahçe’de, Salih için bugün, yarın derken yıllar geçti. Dünyanın en büyük yalanları vardır. 5-0 iken hocanın gelip, ”Beyler 0-0 gibi başlıyoruz” demesi gibi. Volkan kötü gol yedi. 


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster