Ana SayfaBankacılıkKGF’den yeni katkı---

KGF’den yeni katkı

1 / 10
KGF’den yeni katkı
03 Temmuz 2018 - 11:27 www.finansgundem.com

KGF ve nefes kredileri ile bankalar pek çok yeni müşteri kazandı. Büyüklerde her 4 KGF müşterisinden 1 'i yeni..

Kredi Garanti Fonu (KGF), 2017 yılına damgasını vurdu. Milli gelirin yaklaşık yüzde 8’ine denk gelen 250 milyar liralık paketle yüzde 75 ağırlıkla KOBİ’lere güçlü bir finansman desteği sağlandı. Bu yıl da tahsis edilen toplam 85 milyar TL’lik ilave limitle, bu rüzgar sürüyor. 1 Haziran itibarıyla toplamda 483 bin işletmeye 26l,9 milyar liralık finansman sağlandı ve bu krediler sadece reel sektöre değil bankacılığa da yeni kan getirdi.

Bankacılığın büyük oyuncuları KGF’nin sektörde yarattığı olumlu etkinin altını her fırsatta çiziyor. Örneğin Yapı Kredi CEO’su Gökhan Erün, göreve geldiği ilk toplantıda KGF teminatlı kredi uygulamasının geçen yılın başarılı hikayelerinden biri olduğunu vurguluyordu. Bu yılbaşında Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil de 2018’de KGF kredilerinin yeniden yapılandırılmasının ve özellikle KOBİ’lere yönelik hazırlanan teşviklerin büyümeyi artırıcı unsurlar olacağını belirtiyordu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster