Ana SayfaYaşam-MagazinOrmanın ve karların içinde: Dünyanın en minik ahşap...---

Ormanın ve karların içinde: Dünyanın en minik ahşap...

1 / 4
Ormanın ve karların içinde: Dünyanın en minik ahşap...
02 Ocak 2018 - 07:53 www.finansgundem.com

Bazıları için kelimenin gerçek anlamıyla kitap okumanın yeri yoktur. Onlar evde, okulda, ofiste, metroda, otobüste, durakta, parkta, sahilde, hatta yolda yürürken bile kitap okuyabilirler. Sayfaların üzerinde yazıları okuyabilecekleri kadar ışık bulunan her mekan, onlar için kütüphaneye dönüşebilir.

  Diğer bir grup okuyucu vardır ki kitap okumak için altın kuralları sessizliktir. Bu gruba mensup olanlar, öyle gürültülü ve kaotik ortamlarda kolay kolay okuyamazlar. Kitaba odaklanabilmeleri için, etrafta herhangi bir ses ya da gereğinden fazla hareket olmamalıdır. İşte bahsedeceğimiz yapı, özellikle bu ikinci gruptakiler için bir tür Nirvana işlevi görebilir!   

Eğer siz de onlardan biriyseniz, New York’a bağlı, fakat kuzeyde, merkezden epeyce uzak bir noktada, ormanın içinde bulunan bu özel kütüphane tam size göre! Studio Padron isimli Amerikan şirketi tarafından tasarlanan ve Hemmelig Rom adı verilen ahşap kütüphane, doğanın ve sessizliğin tam ortasında, hiç beklenmedik bir anda karşınıza çıkıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster