Ana SayfaGündemKOSGEB'ten hibe kredi almanın detayları---

KOSGEB'ten hibe kredi almanın detayları

8 / 12
KOSGEB'ten hibe kredi almanın detayları
18 Ağustos 2019 - 12:30 www.finansgundem.com

7- Banka Borcu Olanlar Hibe Kredi Alabilir mi?

Kosgeb’ in herhangi bir banka ile bağlantısı bulunmamaktadır. Ancak KOSGEB’ den alınacak 100.000 TL. geri ödemeli kredi için, Devlet tarafından teminat mektubu istenmektedir. Bu teminat mektubu bankadan veya kredi garanti fonundan alınabilmektedir. Bankaya kredi borcunuz var ise, banka tarafından başvurunuza yapılan değerlendirme sonucunda tarafınıza teminat mektubu verilmeyebilir. Bu durumda kredi borcunuzun olması size engel olabilir. Ancak banka Kosgeb tarafından verilen 50.000 TL. hibe krediye karışmaz.

Teminat mektubu alamayan girişimcilere destek olmak amacıyla kurulmuş olan kredi garanti fonuna başvuruda bulunabilirler. Kosgeb’ de bu fonun ortağıdır. Bu fonun başvurunuzu uygun görmesi durumunda teminat mektubu alabilirsiniz. 

Teminat mektubu aldıktan sonra, fatura ve teminat mektubu ile birlikte Kosgebe başvurmanız durumunda, Kosgeb tarafından 70.000 TL. ye kadar olan 0 faizli geri ödemeli krediniz tarafınıza ödenebilmektedir. 2017 yılında KGF’ye ilaveten TESKOMB ile de anlaşma yapılmış olup, teminat için bu kuruluşa da başvuru yapılabilmektedir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster