Ana SayfaBankacılıkBankalardan KOBİ'lere özel yayın---

Bankalardan KOBİ'lere özel yayın

4 / 4
Bankalardan KOBİ'lere özel yayın
14 Ağustos 2017 - 12:37 www.finansgundem.com

10 milyon kez ziyaret edildi

İş Bankası 2009 yılında KOBİ'lere özel İŞ'TE KOBİ adlı internet sitesini kurdu. Site aracılığıyla KOBİ'lere 30 farklı sektöre ilişkin destek sağlayan bankanın sitesini faaliyet dönemi boyunca 8 milyon tekil kullanıcı 10 milyonun üzerinde kez ziyaret etti. Sitede sektörlere özel incelemelere, çeşitli haberlerden araştırmalara, makalelerden, videolara ve uzman görüşlerine kadar birçok bilgiye ücretsiz ulaşılabildiğini söyleyen İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Şencan, "Şu an 82 bine yakın üyemiz var. 

Üyelerimiz vergiden iş hukukuna, dış ticaretten girişimciliğe, teknolojiden tarım ve hayvancılığa kadar, 17 farklı konudaki sorularını ihtisas sahibi 'işin Uzmanları'na yönelterek, ücretsiz danışmanlık hizmetinden yararlanabiliyor. Sitemizin açıldığı günden bu yana, işin Uzmanları 6500'e yakın soruya yazılı olarak, 2 binin üzerinde soruya da video ortamında yanıt verdiler" diyor. 

KOBİ'ler İŞ'TE KOBİ'ye üye olarak ayrıca, KOBİ Pazarı bölümünde, firmalarının ürün ve hizmetlerinin tanıtım sayfalarını oluşturup farklı kategorilerde ilanlar da verebiliyor. Şencan'ın verdiği bilgiye göre, bu kapsamda hali hazırda 10 binin üzerinde firma, KOBİ Pazarı'nda yer alarak, firmalarının tanıtımlarını internet üzerinden ücretsiz olarak yapıyor, ilanlarını verip kampanyalarını duyurabiliyor. 

Üyeler, İŞ'TE KOBİ platformu kanalındaki SUNUMATİK uygulaması ile firmalarının tanıtım sunumlarını hem Türkçe, hem İngilizce olarak, yabancı dil bilgisi ve bilgisayar kullanım kaygısı duymaksızın kolaylıkla hazırlayabiliyor.

(Esin Çetinel/Para Dergisi)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster