Ana SayfaBankacılıkBankalardan KOBİ'lere özel yayın---

Bankalardan KOBİ'lere özel yayın

2 / 4
Bankalardan KOBİ'lere özel yayın
14 Ağustos 2017 - 12:37 www.finansgundem.com

KOBİ'lere özel web televizyonu

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) 2006 yılında Türkiye'nin ilk internet televizyonu olan TEB KOBİ TV'yi kurdu. İsteyen herkes www.tebkobitv.com üzerinden ya da App Store ve Google Store'dan TEB KOBİ TV mobil uygulamasını indirebiliyor. Ayrıca Facebook.com/tebkobi ve Twitter, com/tebkobi adreslerinden de haberler takip edilebiliyor. 

Üretim ve yönetim döngüsünün her halkasında sorumluluk alan profesyonellerin sorunlarına ve gelişimine odaklandıklarını söyleyen TEB KOBI Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, "TEB KOBI TV'nin yayın akışını ve sistemini, KOBİ'lerin büyüme ve gelişmelerinde yeni fırsatlar yaratabilecek örneklerin yanında, izleyicilerin en çok merak ettiği konuların üzerine kurduk" diyor. 

Boz'un verdiği bilgiye göre, TEB KOBİ TV'nin gündemdeki her konuyu takip eden profesyonel bir haber kadrosu var. Muhabirleri, editörleri ve teknik ekibiyle, KOBİ'lerin dünyasının nabzını tutarak yeni iş fırsatları, yurtdışı pazarlar, farklı sektörlere ait güncel bilgiler ve mevzuat değişiklikleri gibi konularda haber takibi yapıyor. TEB KOBİ TV, 2014 yılından itibaren kanal yapılanmasına geçerek aynı konu etrafındaki haberlerin tematik kanallarda yayınına da başladı. Kanal, teknolojik gelişmelerden faydalanıp iş verimliliğini artırmak isteyen KOBİ'ler için 'Teknolojik Çözümler', KQBİ ve işletme patronu kadınlar için iş geliştirme rehberi niteliğindeki 'Kadın Patronun Ekranı', iş ve özel hayatında yaşam boyu gelişimi hedefleyen profesyoneller için 'Kişisel ve Kariyer Gelişim Rehberi' gibi kanallar üzerinden yayın yapmaya başladı. Bunun yanı sıra yine TEB KOBİ TV'de izleyiciler için özel servisler de kuruldu, izleyiciler artık Tebkobitv.com üzerinden vergiden sosyal güvenliğe, iş hukukundan işletme yönetimine, teknolojiden dış ticarete kadar pek çok konuda, TEB KOBİ TV uzmanlarına merak ettikleri konularda 7/24 soru sorabiliyor. TEB KOBİ TV'nin sürekli yenilendiğini söyleyen Boz, sözlerini şöyle sürdürüyor: 

"TEB KOBİ 

TV'de, sadece Tebkobitv.com için değil, sosyal medya kanalları Facebook, Twitter, Youtube ve Linkedln'deki takipçilere özel olarak da içerik üretiyoruz. TEB KOBİ TV'nin, tüm bu kanallar üzerinden günde 50-60 bin, ayda ortalama 1.5 milyonu aşan izleyiciye erişimi var. 2016 yılında 17.5 milyon izlenim elde ettik." 


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster