Ana SayfaGündemKıdem tazminatıyla ilgili flaş gelişme---

Kıdem tazminatıyla ilgili flaş gelişme

1 / 5
Kıdem tazminatıyla ilgili flaş gelişme
02 Ekim 2013 - 08:31 www.finansgundem.com

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kıdem Tazminatı Fonu, taşeron işçilik, esnek çalışma ve uzaktan çalışma gibi konuları içeren kapsamlı bir çalışmanın Ekim'in son haftasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunacaklarını belirterek, "Sendikalar da çalışıyor, işverenler de çalışıyor. Çalışma Meclisi'nde bunlar tartışıldı, Tekrar nihai olarak taraflarla bir görüşeceğiz. Biz de mutfakta çalışmamızı, bürokrasi ve bütün bakanlıklar ile yaptık. İşçi ve işveren taraflarıyla görüşeceğiz, sonra Başbakan'a sunacağız" dedi.
Çelik, TBMM'de düzenlenen Yeni Yasama Yılı Resepsiyonu'nda gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçimler öncesi kabine revizyonu olabileceği yönündeki açıklamasının hatırlatılması üzerine Bakan Çelik,"Beklemekte fayda var" diye konuştu.
Kıdem tazminatı ve taşeron işçilik konularının içeriğinin bilinmediğini belirten Çelik, bu düzenlemelerde işçinin bir kaybı olmadığını, düzenlemelerin istihdamı artırmaya yönelik olduğunu söyledi. Çelik, şöyle devam etti:

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster