Ana SayfaGündemHükümetten ihtiyaçlara nokta atışı!---

Hükümetten ihtiyaçlara nokta atışı!

2 / 25
Hükümetten ihtiyaçlara nokta atışı!
29 Mart 2016 - 11:16 www.finansgundem.com

TASARILAR GÖRÜŞÜLÜYOR

Hükümet, 21 Mart'a kadar yapılacak vaat ve eylemlerin son bö­lümünü içeren iki torba yasa tasarısını Meclis'e gönderdi. Tasarılar­dan ilki yürürlük maddesiyle birlikte 26 maddeden oluşan "65 Yaşı­nı Doldurmuş Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Türk Vatandaşlarına Aylık Bağlanması Hakkında Kanun ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Ka­rarnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı". Tasarının TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmesi bekleniyor. Tasarıya, AK Parti'nin grup teklifiyle ek düzenleme­ler getireceği ifade ediliyor. Diğer tor­ba tasarı ise yürürlük maddesi ile birlik­te 28 maddeden oluşan "Tebligat Ka­nunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hük­münde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasa­rısı." Tasarının Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyo­nu'nda görüşülmesi bekleniyor.

Söz konusu tasarıların aynen kabul edilmesi halinde. Resmi Gazete'de yayımlandıkları gün itibarıyla yürürlüğe girmesi öngörülü­yor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster