Ana SayfaYaşam-MagazinBüyük patronların girişimci kızları---

Büyük patronların girişimci kızları

6 / 8
Büyük patronların girişimci kızları
12 Kasım 2018 - 13:56 www.finansgundem.com

BİRDEN FAZLA GİRİŞİMİ VAR

Delta Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Habbab'ın kızı Selin Habbab Özkaynak, girişimcilikte birkaç koldan ilerlemeyi tercih ederek başarıyı yakalayan bir isim. Perakende alanına duyduğu ilgiyi ipek Dedeman'ı da yanına alarak işi haline getirmeyi başaran ve Jacadi'yi Türkiye'ye getiren Özkaynak, bununla sınırlı kalmayıp kısa bir süre önce yeni girişimi The Grand Hubb ve SırMasa'yı da hayata geçirdi.

Selin Habbab Özkaynak, The George Washington Üniversitesi'nde pazarlama iletişimi bölümünden mezun olup üniversitedeyken Louis Vuitton markasında çalışarak ilk iş deneyimini kazandı. Perakende alanındaki bu deneyimle Fransa'nın bebek ve çocuk giyim mobilya markalarından olan Jacadi'yi Türkiye'ye getirdi. Jacadi, bugün Akmerkez, Zorlu Çenter ve Vadi İstanbul'daki mağazalarla hizmet veriyor. Aile sinden maddi ve manevi destek aldığını söyleyen Özkaynak, sözlerine şöyle devam ediyor: "içimdeki çalışma azmi ve işe karşı duyduğum heyecanı bana veren babamın bana inancı ve böylesine önemli bir yatırım konusunda bana güvenmesidir. Babam her zaman kanatlarımın altındaki rüzgar oldu. Ben de bu cesaretle girişimlerimi hayata geçirdim."

2019 yılı hedeflerinden de söz eden Selin Habbab Özkaynak, "Jacadi olarak yeni açtığımız Vadi İstanbul, Akmerkez ve Zorlu mağazalarının performanslarını yükseltmek istiyoruz. Yeni girişim SırMasa'da dünyadaki trendi hızlıca yakalayıp kiralama konusunun hayatımızın bir parçası haline gelmesini ümit ediyorum'' diyor. Özkaynak, The Grand Hubb markasıyla da isme özel kartlar ve kırtasiye alanında yakaladığı ivmeyi sürdürmeyi hedefliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster