Ana SayfaYaşam-MagazinBüyük patronların girişimci kızları---

Büyük patronların girişimci kızları

5 / 8
Büyük patronların girişimci kızları
12 Kasım 2018 - 13:56 www.finansgundem.com

İYİLİK DOLU GİRİŞİM

Yaşar Holding Başkan Vekili idil Yiğitbaşı'nın kızı Selin Yiğitbaşı da holdingten bağımsız yeni bir girişim hikayesi yazdı. Selin Yiğitbaşı, şirketlerin veya bireylerin kâr amacı gütmeyen projelere güvenilir ve şeffaf bir ortamda destek olmalarını kolaylaştıran bir platform kurdu. 

Selin Yiğitbaşı, Goodsted adını verdiği bu platformla iyilik yapmayı kolaylaştırmayı ve yapılan projeleri ölçülebilir hale getirmeyi amaçlıyor. 

Yiğitbaşı, bu konuda şunları söylüyor: "Aslında bu girişim üstünde çalışmaya başlama hikayem, yaşadığım bölgede toplum yararına bir projesi olan, bu projesi için para yardımı toplamaya çalışan bir tanıdığıma yardım etmek istememle başladı. Para toplamak yerine şirketler ve bireylerden gönüllülük yardımı, ürün veya mekan yardımı almaya çalışıp projesini gerçekleştirebileceğini düşündüm." 

Goodsted platformunu geliştirmeye, devam ettiğini belirten Selin Yiğitbaşı, platformun ilk versiyonunu gelecek yıl Londra'da kullanıcılara açmayı planladığını anlatıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster