Ana SayfaGündemReza Zarrab'a bu sorular sorulacak---

Reza Zarrab'a bu sorular sorulacak

9 / 24
Reza Zarrab'a bu sorular sorulacak
30 Nisan 2017 - 16:30 www.finansgundem.com

Başsavcılık duruşmada Zarrab'ı, "Size bu dava sürecinde Greenberg Traurig'den avukatlarınızın, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine olan bağlılığı nedeniyle sizin temsilinizi nasıl olumsuz yönde etkileyebileceğine dair bazı örnekler vereyim. Bu yapacağım açıklamalar sanırım avukatlarınız konusunda düşünme ve öneri biçimini etkileyecektir: Hakkınızdaki suçlamaları kabul edecekseniz, ne zaman edeceğiniz, başsavcılıkla işbirliği yapmaya çalışıp çalışmayacağınız, savunmanızı nasıl yapacağınız, mahkemede ifade verip vermeyeceğiniz, mahkeme sırasında hangi tanıkların çapraz sorguya alınması ve tanıklara hangi soruların sorulacağı, hangi tanıkların mahkemeye çağrılması gerektiği ve sizin adınıza başka hangi kanıt sunmanız gerektiği, Jüriye sizin adınıza ne gibi argümanlar yapmanız gerektiği. Mahkemeye ne gibi argümanlar sunması gerektiği ve hangi gerçeklerin Mahkeme'ye bildirilmesi, yargılanmadan önce, yargılama sırasında veya hüküm giymeniz de. Bu örneklerden bazılarını genişletmeme izin verin" diyecek, ardından Zarrab'a şu sorular yöneltilecek:

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hoca01 Mayıs 2017 21:21

    önemli olan sıratta çekilecek hesap ve sorulacak sorular. o yediğin paraların, yedirdiğin dolarları helal yoldan mı kazandın?

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster