Ana SayfaPara PiyasaBorsada sanayi şirketleri hareketlendi---

Borsada sanayi şirketleri hareketlendi

2 / 4
Borsada sanayi şirketleri hareketlendi
20 Nisan 2014 - 08:06 www.finansgundem.com

Henüz yolun başında
Katar'ın en büyük İslami bankası olan Qatar Islamic Bank ile ortaklık görüşmelerinin başlandığı haberiyle Bank Asya 17 Aralık sonrası gördüğü dipten sert bir çıkış sergiledi. Yapı ve Kredi Bankası’nın çıkışı ise yüzde 33.74 oranında gerçekleşti. Vakıflar Bankası ve Garanti Bankası’nın değer artışı da yüzde 30’un üzerinde oldu. Bu hisselerin endeks üzerinde ağırlığının yüksek olması ister istemez Endekse de olumlu yönde yansıdı.
Şimdi ise gözler sanayi hisselerinde. BIST Sanayi Endeksi, mart başından bu yana sadece yüzde 13 oranında değer kazandı. Banka ve mali sektör endeksindeki getiriler düşünüldüğünde sanayi hisselerinin henüz yolun başında olduğu söylenebilir. Deutsche Bank, metal ve madencilik ile iletişim sektörü için ‘ağırlığını artır’ tavsiyesini korurken GYO ve içeçek sektörü için “Ağırlığını azalt” tavsiyesinde  bulunuyor. Mart başından bu yana en az değer kazanan sektörlerden birinin de Maden Sektörü olduğu gözleniyor.


ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster