Ana SayfaPara PiyasaBorsa için hedefler aşağı çekiliyor---

Borsa için hedefler aşağı çekiliyor

3 / 5
Borsa için hedefler aşağı çekiliyor
28 Eylül 2014 - 07:44 www.finansgundem.com

Yorgun gruplar

GSD grubunun amiral firması GSD Holding ise yıllardır yükselmeyen düşük bir kâr ile çalışıyor. 6 aylık bilançosunda 8.4 milyon TL kâr açıklarken geçen yıl aynı dönemde söz konusu tutar 8.1 milyon TL idi.
Borsadaki tırmanışta yorgun düşerek geride kalanlar arasında İhlas, Yeşil ve Koza grubu öne çıkıyor. Ülker’e ait şirketler de yılbaşındaki piyasa değerlerinin altında. Oysa bu gruplara dahil hisseler, önceki yıllarda tırmanışları ile dikkat çekmişti. İhlas grubunun borsada beş şirketi bulunuyor: İhlas Holding, İhlas Ev Aletleri, İhlas Madencilik, İhlas Yayın Holding ve İhlas Gazetecilik.
Gruba ait hisseler yılbaşından bu yana ortalama yüzde 54 değer yitirirken toplam büyüklükleri de 1.1 milyar TL’den 506 milyon TL’ye düştü. En fazla değer kaybı yüzde 81 ile İhlas Madencilik’te yaşandı. Her ne kadar 2010’dan bu yana yıllık bazda yükselmiş görünse de 9 ayda yüzde 80.92 değer kaybetti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster