Ana SayfaGündemKuzey Kore'nin beklenmedik kozu: Moranbong pop grubu---

Kuzey Kore'nin beklenmedik kozu: Moranbong pop grubu

3 / 4
Kuzey Kore'nin beklenmedik kozu: Moranbong pop grubu
16 Ocak 2018 - 13:01 www.finansgundem.com

Olası Güney Kore ziyareti

Eğer Moranbong, Kuzey Kore'nin Seul kış olimpiyat oyunları delegasyonuna dahil edilirse, Güney Kore tarafından bunun pek hoş karşılanmayacağı düşünülüyor.

Yonhap haber ajansına konuşan akademisyen Seong-chang, "Eğer Moranbong Güney'e gelirse ve grup üyeleri askeri üniforma benzeri kostümleriyle sahne almak isterse veya sahnede Kim Jong-un ile füzeleri projektörlerle yansıtılırsa büyük bir krize yol açar" diyor. 

Güney Kore'de, Kuzey Kore propagandası yapmak yasa dışı bir eylem. Moranbong'un 'O bizim babamız' ve benzeri isimlere sahip şarkılarını söylemeleri sorunları da beraberinde getirebilir. 

Grubun Geney Kore'ye gitmesi ihtimaline şüpheyle yaklaşanlar da var. Kuzey Kore'den kaçmış olan ve Seul'de Dünya Kuzey Kore Araştırmaları Enstitüsü'nü kuran Ahn Chan-il, "Moranbong'un Güney'e geleceğini sanmam. Ama grubun lideri Hyon bir sanat delegasyonuna öncülük edebilir" diyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster