Foto GaleriSeyahatYıla anlam kazandıracak 10 yolculuk

Yıla anlam kazandıracak 10 yolculuk

1 / 10 Yıla anlam kazandıracak 10 yolculuk
30 Aralık 2013 - 09:57

2014’ün unutulmaz bir yıl olmasını, geride güzel anılar bırakmasını istiyorsanız planlarınızı tamamlamak için iki gününüz var.

İşte size unutulmayacak yolculuk önerileri...

Doğu sınırlarında keşif

Ülkelerin bittiği yerler her zaman ilginç görüntüler sunar, ilginç duygular doğurur. Keşif turunu İran sınırındaki Doğubayazıt’tan başlatabilirsiniz. Dört bir yandan gökyüzüne tırmanan dağlar insanın aklını başından alır. Ağrı tüm bu dağlara tepeden bakar, sanki onları küçümser. İshak Paşa Sarayı’nın güzelliği dillere destandır. Meteor Çukuru’nun yanı başından biraz ötedeki İran’a bakıp, bu topraklarda başka yasaların hâkim olduğunu, başka dillerin konuşulduğunu, başka geleneklerin hâkim olduğunu düşünmek sizi şaşırtabilir. Aynı duyguları, Kars’ta, Ermenistan sınırının yanıbaşındaki Ani’de de yaşayabilirsiniz. Komşu ülke bir taş atımı uzaklıktadır. Aradan Aras Nehri geçer. Karşıda Ermeni çobanların türkülerini işitip, onlara el sallayabilirsiniz. Yıkık dökük de olsa buradaki kutsal mekânlar hayal kurmanızda size yardımcı olur. Biraz ilerideki Çıldır Gölü yazın ayrı, kışın ayrı güzeldir. Kışın buzların üstünde yürümek, göl balıkçılarını izlemek, kızaklı at arabasıyla yolculuk yapmak insana yaşam boyu unutamayacağı deneyimler ve duygular sunar.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster