Foto GaleriYaşamYaşlanmayı geciktiren mucizevi besin: 10 yaş gençleştiriyor!

Yaşlanmayı geciktiren mucizevi besin: 10 yaş gençleştiriyor!

9 / 10 Yaşlanmayı geciktiren mucizevi besin: 10 yaş gençleştiriyor!
07 Kasım 2022 - 10:11

SARIMSAK

Sarımsak, patates kızartmanıza ve makarna yemeklerinize lezzetten fazlasını katabilir. Kolajen üretimini de artırabilir. Özellikle sarımsak, kolajenin parçalanmasını sentezlemeye ve önlemeye yardımcı olan bir eser mineral olan kükürt bakımından yüksektir. Bununla birlikte, ne kadar tükettiğinizin önemli olduğunu not etmek önemlidir. Kolajen faydalarından yararlanmak için muhtemelen çok fazlasına ihtiyacınız var diye ekliyor. Ancak birçok faydasıyla birlikte , sarımsakları düzenli beslenmenizin bir parçası olarak kabul etmeye değer. İnternette dedikleri gibi: Sarımsağı seviyorsanız, bir tarifte ölçüyü alın ve ikiye katlayın.

FASULYE

Fasulye, genellikle kolajen sentezi için gerekli olan amino asitleri içeren yüksek proteinli bir besindir. Ayrıca birçoğu, kolajen üretimi için gerekli olan bir diğer besin maddesi olan bakır açısından zengindir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster