Foto GaleriYaşamYaşlanmayı geciktiren mucizevi besin: 10 yaş gençleştiriyor!

Yaşlanmayı geciktiren mucizevi besin: 10 yaş gençleştiriyor!

3 / 10 Yaşlanmayı geciktiren mucizevi besin: 10 yaş gençleştiriyor!
07 Kasım 2022 - 10:11

VÜCUDUNUZUN KOLAJEN ÜRETMESİNİ SAĞLAYAN GIDALAR

Kolajen açısından zengin yiyecekler veya kolajen üretimini artıran yiyecekler yemek, cilt hedefleriniz için ihtiyaç duyduğunuz yapı taşlarını oluşturmanıza da yardımcı olabilir.

KEMİK SUYU

Son araştırmalar kemik suyunun güvenilir bir kolajen kaynağı olmayacağını bulsa da bu seçenek kulaktan kulağa açık ara en popüler olanıdır. Hayvan kemiklerinin suda kaynatılmasıyla yapılan bu işlemin kolajen çıkardığına inanılıyor. Bunu evde yaparken, et suyunu lezzetlendirmek için baharat ekleyebilirsiniz.

Beslenme uzmanları; Kemik suyu kemiklerden ve bağ dokusundan yapıldığı için kalsiyum, magnezyum, fosfor, kolajen, glukozamin, kondroitin, amino asitler ve diğer birçok besin maddesi içerdiğini söylüyor. Et suyunuzun kalitesini garanti etmek için, iyi bir kasaptan aldığınız kemikleri kaynatıp kendinizin doğal olarak yapmanız daha sağlıklı olacaktır.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster