Foto GaleriSeyahatAvrupa'da kolay vize alınan ülkeler!

Avrupa'da kolay vize alınan ülkeler!

3 / 8 Avrupa'da kolay vize alınan ülkeler!
04 Ekim 2016 - 08:39

Antik kalıntılarıyla Roma, kanallar arasında gondalla gezinebileceğiniz Venedik ve ya Avrupa sanatının mabedi kabul edilen Floransa... İster birini isterseniz hepsini birden ziyaret edin... İhtiyacınız olan İtalya vizesine başvurunuzu gerçekleştirdikten birkaç gün sonra kavuşmanız mümkün olacaktır. İtalya, vize konusunda en rahat ülkelerden biri olduğu gibi aynı zamanda da tatil için en fazla tercih edilen ülkelerden de biri olarak dikkat çekiyor.

Ekinay’ın açıklamasına göre Enuygun.com adresi üzerinden yurt dışı uçak biletlerinin önemli bir bölümü başkent Roma ve Venedik gibi tarihi şehirlere alınıyor.

İtalya’nın vize kolaylığı sağlayan ülkelerden biri olması nedeniyle Avrupa’da birkaç ülkeyi görmek üzere yola çıkan gezginler de genellikle Schengen başvurularını İtalya üzerinden yapıyorlar. Bununla birlikte eksik evraklarınız varsa veya vize onayı için gerekli koşulları sağlamıyorsanız başvurunuzun reddedilme ihtimali da bulunuyor. Görülecek çok sayıda şehire ve yere sahip İtalya’da seyahat için nereden başlayacağına bir türlü karar veremeyenler için başkent Roma harika bir başlangıç noktası olacaktır. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster