Foto GaleriSeyahatİşte Türkiye'nin doğa harikası şelaleleri

İşte Türkiye'nin doğa harikası şelaleleri

3 / 25 İşte Türkiye'nin doğa harikası şelaleleri
14 Temmuz 2017 - 12:40

DÜDEN ŞELALESİ

Lara yakınlarında, Antalya şehir merkezine 8 km uzaklıktaki Aşağı Düden Şelalesi, 40 metrelik falezden Akdeniz'e dökülüyor. Gençlik Parkı ve Karpuzkaldıran Askeri Tesisleri'nin yanındaki şelale, merkeze yakın olması nedeniyle yılın her dönemi ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Antalya'nın bunaltıcı sıcaklarından korunmak ve çocuklu ailelerin keyifli zaman geçirebildiği şelale çevresinde cennetteymiş hissi yaşanıyor. Hediyelik eşya satan dükkanlar, restoran ve kafeler şelaleyi tamamlıyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sabri Aslışen 01 Mayıs 2024 12:59

    Yerel, bölgesel ve ulusal hatta uluslararası tanıtımlara aracı olan yazılı ve görsel yayınlar son derece önemlidir. Ancak bahse olan tanıtımlarda yer alan yazı, fotoğraf ve görüntülere emek verenleriyle birlikte verilmesi çok önemlidir. Kısacası emeğe saygı duyulması gerekir. Yukarıda yayınlamış olduğunuz Maselevat Şelalesi koordinatlarıyla birlikte en son 15 Aralık 2014 Pazartesi Atlas Dergisi Türkiye Şelaleleri ekinde fotoğrafları çekenlerin ismiyle yayınlanmıştır.  Bu konuda daha hassas olmanızı ve emeğe saygı duymanızı dilirum..

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster