Foto GaleriGündemSavaş büyüyor... Göç başladı!

Savaş büyüyor... Göç başladı!

7 / 11 Savaş büyüyor... Göç başladı!
25 Şubat 2022 - 11:58

RUS-ÇEÇEN SAVAŞI EN KÖTÜ SENARYO OLUR!

Rusya’nın savaş karnesini değerlendiren insani yardım kuruluşları, Rus askeri güçlerinin Suriye’de sivil bölgelerde oynadığı rolün, gerçekleştirdiği hava saldırılarının ve insani yardım konvoylarına yönelik engelleme girişimlerinin Ukrayna’da da yaşanabileceğinden endişe duyuyor.

Bununla birlikte, Putin'in iktidarından önce Aralık 1994'ten Ağustos 1996'ya kadar süren "acımasız" Rusya-Çeçenistan savaşının bir benzerinin yaşanması, en korkulan senaryolar arasında bulunuyor. Rus-Çeçen savaşını takip eden İnsan Hakları İzleme Örgütü'nün o dönem hazırladığı raporda, “Beş ay süren ve ayrım gözetmeyen yoğun bombardımanlar binlerce sivilin ölümüne neden oldu” ifadelerine yer veriliyordu. Ayrıca, iki yıl süren Rus-Çeçen savaşında yaşanan ve kayıt altına alınan insan hakları ihlalleri, keyfi gözaltılar, işkenceler ve kaybolan insanların varlığı da endişeleri artırıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster