Foto GaleriGündemSavaş büyüyor... Göç başladı!

Savaş büyüyor... Göç başladı!

6 / 11 Savaş büyüyor... Göç başladı!
25 Şubat 2022 - 11:58

8 YILDIR DEVAM EDEN ÇATIŞMALARDA 14 BİNDEN FAZLA KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Doğu Ukrayna’da yaklaşık sekiz yıldır devam eden ayrılıkçılar ile sürdürülen çatışmalarda bugüne kadar binlerce sivil hayatını kaybetmişti. 2014’ten bu yana Ukrayna güçleri ile Rusya destekli ayrılıkçılar arasındaki “çatışma hattı”ndaki bombardımanlarda, mayın patlamalarında ve küçük çaplı çatışmalarda 14 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği kayıtlara geçmişti. Geçtiğimiz günlerde bir anaokuluna isabet eden top atışı ise sivillerin içinde bulunduğu olası tehlikelerin boyutunu gözler önüne seriyor.

Bugün yaşananlar, Rusya’nın Ukrayna çevresine konuşlandırdığı 150 bin kişiden oluşan askeri güçle ülkenin içlerine doğru başlattığı harekât ve elinde bulundurduğu silahları kullanma potansiyel, bu savaşta sivil kayıpların hızla artacağını düşündürüyor. Uzmanlar, savaşın büyümesi durumunda Rusya’nın ağır topçu birliklerinin, kısa menzilli balistik füzelerinin ve seyir füzelerinin kullanılabileceğinden endişe duruyor. Rusya Hava Kuvvetleri ise güdümlü füzelerle donatılmış bir halde olası teyakkuzda bekliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster