Foto GaleriYaşamSahte doktorun sevgilisinin ifadesi ortaya çıktı!

Sahte doktorun sevgilisinin ifadesi ortaya çıktı!

5 / 8 Sahte doktorun sevgilisinin ifadesi ortaya çıktı!
06 Aralık 2022 - 12:21

'KENDİSİNİN HASTA OLDUĞUNU SÖYLEDİ'

C.T.K., V.C. kullanıcı adıyla birinin Instagram hesabından kendisine mesaj atıp aramasını istediğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Kendi telefonumdan bu şahsı aradım. Bana 'Ayşem Özkiraz adıyla kendisini tanıtan kişinin gerçek adının Ayşe Özkiraz olduğunu, 2 aydır bu şahısla gönül birlikteliği olduğunu, bu şahsın aslında doktor olmadığını, beni uyarmak için aradığını söyledi. Ben ilk başta inanmadım. Ancak sonradan bana Çerkezköy Devlet Hastanesi çocuk cerrahisi bölümünde Ayşe Özkiraz ile birlikte çekilmiş olduğu fotoğrafları ve birlikte bulundukları video kayıtlarını gönderdi. Bunun üzerine ben şüphelendim. Bana daha önce göndermiş olduğu fotoğraflar üzerinden evini buldum. Çerkezköy ilçesi Kızılpınar Mahallesi'nde açık adresini bilmediğim evine gittim. Bina yöneticisiyle görüştüm. Bana Ayşe Özkiraz adında birinin binanın 6'ncı katında oturduğunu, annesinin ev hanımı, babasının kamyon şoförü olduğunu söyledi. Aynı zamanda 3-4 aydır bu evde oturduklarını belirtti. Benim şüphem iyice arttı. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster