Foto GaleriYaşamSahte doktorun sevgilisinin ifadesi ortaya çıktı!

Sahte doktorun sevgilisinin ifadesi ortaya çıktı!

3 / 8 Sahte doktorun sevgilisinin ifadesi ortaya çıktı!
06 Aralık 2022 - 12:21

'ÇAPA TIP FAKULTESİ MEZUNİYET EĞLENCESİNE KATILDIK'

C.T.K., Ayşe Özkiraz'ın bir süre sonra kendisine okulu bitirdiğini ve mezuniyet töreni olacağını söyleyip davet ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Çapa Tıp Fakültesi binasına mezuniyetten önce düzenlenen mezuniyet eğlencesine birlikte gittik. Ben kendisinin Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde öğrenci olduğunu söylemesi sebebiyle şüphelendim. Ayşe Özkiraz'a neden Çapa Tıp Fakültesi'nin törenine katıldığımızı sordum. Bana her iki fakültenin de İstanbul Üniversitesi'ne bağlı olduğunu söyledi. Burada eğlenceye katıldık. Ben Ayşe'nin hiç arkadaşı olmadığını fark ettim. Zira kimse Ayşe ile doğrudan muhabbet etmiyordu. Bunu kendisine de sordum, geçiştirdi. Ancak herkesle fotoğraf çektiriyordu. Yine bu süreçte Ayşe Özkiraz beni arayıp mezun olduğu için yurtta kalmakta sorun yaşadığını, kendisine kısa bir zaman tanıdıklarını, yurttan ayrılması gerektiğini, bununla ilgili arkadaşlarının yurt idaresine şikayette bulunduğunu söyledi. Ben Çerkezköy'den bir taksi kiralayıp İstanbul'a gönderdim, Ayşe Özkiraz'ı aldırdım, valizi ile birlikte Çerkezköy'e geldi. Valizi ve eşyalarını bana bıraktı. Zamanla ilişkimiz daha da ilerledi. Nişan yapmak istedik. Hatta nişan için gün bile aldık. Alışveriş yaptık. Bu süreçte beni hiç ailesi ile yüz yüze görüştürmedi. WhatsApp üzerinden daha önce annesine ait olduğunu beyan etmiş olduğu numaradan mesajla görüştük. Nişan günümüze 3-4 gün kala Ayşe Özkiraz, bana annesinin kalp krizi geçirdiğini söyledi. Annesini aramak istedim ancak ona da müsaade etmedi. Annesini aramamı istemedi, annesinin soğuk biri olduğunu söyledi."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster