Foto GaleriYaşamOkul yolunda 'komşu servis' tehlikesi!

Okul yolunda 'komşu servis' tehlikesi!

6 / 7 Okul yolunda 'komşu servis' tehlikesi!
26 Eylül 2023 - 12:20

ARABALARDA TIKA BASA ÇOCUK GETİRİYORLAR

25 yıldır servis şoförlüğü yapan Allahverdi Karaca, "Bir güven meselesi ortaya çıkıyor. Yıllardan beri mücadelemiz bu yüzdendi, hala da devam ediyor. Burada bir yerden esnafın ekmeğine engel oluyorlar. Bizim 100 lira dediğimiz yere o adam gidiyor 50 lira diyor. Bu da piyasada olumsuzluk uyandırıyor" ifadelerini kullandı.

Abdullah Acarer, "Korsan servis çok fazla var. Bunların önüne geçilip onların ortadan kaldırılması lazım. 2000'li yıllarda velilerimden bir tanesi korsan servis yapmaya başladı. Aracını kaza yapıp duvara vurdu, ondan sonra da benden aldığı öğrencilerin hepsi geri geldi" diye konuştu. Servis şoförü Süleyman İla da, "Buraya korsan servis olarak gelen yok ama veli veya bina görevlileri uygunsuz şekilde küçük arabalarla tıka basa çocuk getiriyorlar. Bunlar güvenlik açısından çok sıkıntı. Güvenlikten ziyade bizim ekmeğimize de bunların zararı oluyor. Fiyat bin 500-2 bin lirayken bunlar bin liraya getirebiliyor" dedi.  

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster