Foto GaleriGündemMariupol’den tahliyeye Türkiye formülü!

Mariupol’den tahliyeye Türkiye formülü!

2 / 9 Mariupol’den tahliyeye Türkiye formülü!
06 Nisan 2022 - 08:26

Hürriyet'teki habere göre; Ukrayna’da işgalin 41’inci günü geride kalırken, bombardımanlar yüzünden yerle bir olan Mariupol kentindeki insanların tahliyesi için Kiev yönetimi umutlarını Türkiye’nin girişimine bağladı. Buça ziyareti sırasında Mariupol’deki durumun çok daha kötü olduğunu ifade eden Zelenskiy, “Rusya’nın saldırmasından bu yana insani açıdan en büyük dram aslında Mariupol’de yaşanıyor. Orada kalan insanları kurtarmak için tüm yolları deniyoruz. Özellikle Türkiye ile kurtarma operasyonu üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Ankara ile temas halindeyiz. Önümüzdeki günlerde hatta belki önümüzdeki saatlerde oradaki insanlarımızı kurtarma operasyonunun detayları netleşebilir” diye konuştu.

Zelenskiy, Mariupol’de 80 bine yakın sivilin yanı sıra şehir merkezini savunan Ukrayna ordusundan 3 ila 4 bin askeri de bölgeden canlı çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster