Foto GaleriSeyahatMaldivler Türk turisti sevdi

Maldivler Türk turisti sevdi

4 / 17 Maldivler Türk turisti sevdi
23 Nisan 2013 - 12:59

GERÇEK BİR YERYÜZÜ CENNETİ KURUMBA MALDİVES
2003 yılında yapı ve dekorasyon olarak tamamıyla yenilenen 180 odalı Kurumba Island Resort sınıfındaki en iyi tesislerden. Hızlı botlarla 15 dakikada ulaşılan bu tesis ismini üzerinde bulunduğu adanın isminden alıyor. Kurumba kelimesi de Maldivlerde yaşayan yerlilerin Hindistan cevizi ağaçlarına verdikleri ismi olarak geçmektedir, ki ada gerçekten de belirgin bir tropik bitki örtüsüyle kaplı. Doğal güzelliğinin yanı sıra geniş ve bembeyaz kumlarla kaplı olan plajları, su altı güzelliği, rengarenk okyanus balıkları ile cennetten bir parça.

Tesiste yüzme havuzu, fitness, masaj havuzu, 24 saat oda servisi, çocuk parkı, konferans salonu, spor kompleksi, su sporları, tenis, balık tutma, yelkenli, dalış aktiviteleri mevcut. Ayrıca, 8 adet uluslararası (Fransız, Japon, İtalyan, Yunan, Çin) servis sunan restoran ve 2 adet bar bulunuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster