Foto GaleriYaşamİşte kayıt altına alınan tehlikeli ırk sayısı!

İşte kayıt altına alınan tehlikeli ırk sayısı!

4 / 5 İşte kayıt altına alınan tehlikeli ırk sayısı!
13 Ocak 2022 - 15:21

YÜZDE 100'DEN FAZLA ARTTI

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan alınan bilgiye göre, dün Türkiye genelinde 5 bin 160 olarak açıklanan mikroçip uygulanarak kayıt altına alınan tehlike arz eden köpek sayısı, bir günde yüzde yüzün üzerinde arttı. Buna göre 1411’i Ankara’da 2 bin 714’ü İstanbul’da ve 1366’sı İzmir’de olmak üzere, Türkiye genelinde toplam kayıt altın alınan köpek sayısı 12 bin 100'e yükseldi. En fazla tehlike arz eden ırk, İstanbul’da kayıt altına alındı.

"İYİ BİR EĞİTİMLE SEVECEN BİR YAPIYA DÖNEBİLİRLER"

Ankara Barosu Başkanı Av. Kemal Koranel, "Bundan sonra kayıt altına alınan bu hayvanlar kayıt belgesiz, tasma ve ağızlık olmadan gezdirilemeyecek. Ayrıca, bunların halkın yoğun olduğu bölgeler ile çocuk bahçeleri ve oyun alanlarına sokulmaları da mümkün olmayacaktır. Bu yasağa aykırı davrananlara ilk sefer için 11 bin TL idari para cezası uygulanacak, tekerrüründe ise yine 11 bin TL idari para cezası uygulanarak bu hayvanlara el konulacaktır.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster